Samsung не нарушава патент на Apple, реши холандски съд

Samsung не нарушава патент на Apple, реши холандски съд
Съдебните състави по света, които смятат, че Samsung нарушава патенти на Apple, всъщност може и да не са повече от тези, които смятат точно обратното. Корейската компания може да запише още един триумф в портфолиото си. Този път той е на холандска земя, след като съдът в Хага реши, че Samsung не са нарушили патенти на Apple, свързани с мултитъч команди, които корейците са използвали в някои от мобилните си продукти. Това не е първият път, в който местният съд застава на страната на Samsung, тъй като преди време Apple загуби предварителните дебати по същото дело.

http://uk.reuters.com/article/2012/10/24/us-samsung-apple-dutch-court-idUKBRE89N0ER20121024

 • И това също.Време е да ги приземят - много нависоко фърчат и станаха МЕГАЛОМАНИ.(woo):X(angry)(no)
  motofen2
 • [Quote]Този път той е на холандска земя, след като съдът в Хага реши, че Samsung не са нарушили патенти на Apple, свързани с мултитъч команди, които корейците са използвали в някои от мобилните си продукти. Това не е първият път, в който местният съд застава на страната на Samsung, тъй като преди време Apple загуби предварителните дебати по същото дело[/Quote] А според мен този път Епъл са попаднали на неподкупни съдии..;)
  Ванката
 • Наистина написалия дописката нещо е бил отнесен.Явна грешка в изказа.:|
  motofen2
 • [Quote]аз не виждам двойно отрицание...[/Quote] Е как не го виждаш? Да нямаш проблеми с очите? Двете [B]НЕ[/B]-та които съм удебелил не се ли виждат ясно? Нямаше ли да е по-добре да се каже, че хората които смятат, че Samsung не нарушава патенти на Apple, може би са повече от тези които мислят обратното?
  Parmenion
 • Чилко наистина много сложно става с това отрицание което си написал и аз се обърках какво искате да кажете.(blush)
  Beчния
 • аз не виждам двойно отрицание... едните смятат, че нарушава патенти, и не са повече от тези, които смятат, че това твърдение не е вярно, т.е. не е вярно, че нарушават.
  chilko