Samsung обещава на 28 април да представи най-мощното устройство Galaxy

Samsung обещава на 28 април да представи най-мощното устройство Galaxy

Samsung продължава с виртуалните събития Galaxy Unpacked и следващото ще се проведе на 28 април. В публикувания тийзър компанията обещава, че тогава ще представи най-мощното устройство Galaxy, което подсказва какво ще видим след две седмици.

Очакваме тогава компанията да анонсира нови лаптопи в серията Galaxy Book и това предположение се подкрепя от друго видео за събитието. В него мистериозно устройство е изпратено с куриер към потребител, а по време на пътуването неговата мощност се отразява на всичко около него. Финалът е с анимация, която намекваща за лаптоп.

Според SamMobile компанията подготвя три нови лаптопа - Galaxy Book Go, Galaxy Book Pro и Galaxy Book Pro 360. Очаква се първия да ползва чипсет Snapdragon 8cx/7c и да предложи 14" FHD дисплей, 4GB/8GB RAM, 128GB/256GB, microSD слот и LTE възможности.

От Galaxy Book Pro и Galaxy Book Pro 360 очакваме процесори Intel Core от 11-о поколение с графична система Iris Xe, OLED дисплеи с опресняване при 90Hz, писалка S Pen и 4G/5G възможности за връзка. Моделите ще се предлагат с диагонали на екрана 13.3” и 15.6”. Не е изключено устройствата да се появят и в България, защото компанията планира да върне компютрите си на нашия пазар.

  • Аз ли пропускам нещо - защо се коментира сони и камери, като новината е за лаптопи на самсунг :roll:

    Иначе по темата - нещо не разбирам как може на лаптопи да се слагат олед дисплеи - при положение, че лаптоп може да стои на статичен екран с часове това си е самоубииство..

    mod edit: Изтрих ненужните постове!
    radko89