Samsung подготвя два нови умни часовника

Доста е вероятно скоро Samsung да представи два нови умни часовника, а за това загатва преминаването на две устройства на процеса по сертификация във FCC. Макар оттам да не получаваме съществена информация за тях, научаваме техните модели, а те са SM-R845 и SM-R855. Припомняме, че Galaxy Watch Active2 са с модели R820 и R830, което означава, че най-вероятно става дума за техните наследници.

И двата варианта ще разполагат с LTE, Wi-Fi и Bluetooth свързаност, като най-вероятно ще имат версии и без LTE. В документацията откриваме и снимка на задната част на едно от устройствата, Galaxy Watch SM-R845U. Той ще се предлага в размер от 45 мм, а освен това ще включва Gorilla Glass DX защита, водоустойчивост 5ATM, покритие на военните стандарти за издръжливост MIL-STD-810G и ще включва GPS.

За SM-R855 липсват такива детайли, но е възможно той да е по-малкият вариант в серията. Galaxy Watch Active2 се появи в сайта на FCC четири дни преди да бъде официално представен, което подсказва, че може да видим новите предложения съвсем скоро.

Източници: FCC (1), (2)