Най-много от читателите ни използват Android 10

Най-много от читателите ни използват Android 10

С излизането на нова версия на Android е нормално повечето потребители да искат възможно най-бързо да се сдобият с нея. Това обаче зависи от много фактори, включително дали устройството подлежи на ъпдейт, а и графиците за обновление, които си поставят производителите. В повечето случаи минава доста време до появата на актуализацията, като сред първите модели, които се сдобиват с нея са актуалните флагмани и устройствата част от програмата Android One.

В предходната ни анкета ви попитахме с коя версия на Android е вашият смартфон в момента. Резултатите са интересни като най-много от вас, 1061 човека (45.5%) вече използват Android 10. На второ място са тези с Android 9 Pie – 547 потребители (23.46%), а на трета позиция се нарежда Android 8 Oreo със 175 гласа (7.5%).

Разбира се трябва да отбележим и потребителите с iOS, които са 276 човека (11.84%) от включилите се в анкетата ни. Друг интересен резултат е на хората с Android 6 Marshmallow или по-стара версия на операционната система, които са 127 (545%) от далите гласа си. 54 (2.32%) човека от участниците не използват смартфон.

 • И струва 21 кинта. Някъде безплатно за пробация намира ли се? Има по руските сайтове кодове :)
  Боби13
 • 2-3-ма човека мрънкат заради един запис, останалите... Така е, в момента се броят [b]балъците[/b] дето се нахулиха на 10-ката...
  ... когато не виждаш по далеч от носа си... :roll:
  AVKansazov
 • И струва 21 кинта. Някъде безплатно за пробация намира ли се?
  milenski73
 • Напротив, дори и без рут записва отсрещния глас. Пробвано на Андроид 10, просто трябва да се активира в настройките на програмата ,,системен рекордер". Изрично се споменава, че се прави при Андроид 10 !
  Боби13
 • skvalex записва само собственият ти глас, както всички останали подобни програмки.
  milenski73
 • Оплакванията за липса на запис, ако може, да са към ЕС :) Не е виновна десятката :) На десятката skvalex записва разговорите без проблем :) И само, заради един запис на разговори, да се връщам две версии на назад ?
  Боби13
 • Много ми е интересно за какво толкова ви необходим този запис на разговори, изнудвачи ли сте, подсъдими ли сте или някакви параноици?Какво изобщо записвате?Ами в движение съм, диктуват ми адрес, час, имена. Записа е нещо много важно. Проблема е, че Андроид се разработва от частната корпорация гугъл с единствена цел следене и печалба от решилите да я ползват. За съжаление няма алтернативна мобилна ОС, както на виндовс е линукс при компютрите.  tokamak
 • Много ми е интересно за какво толкова ви необходим този запис на разговори, изнудвачи ли сте, подсъдими ли сте или някакви параноици?Какво изобщо записвате?
  AVKansazov
 • Така е, в момента се броят балъците дето се нахулиха на 10-ката и вече не могат да се върнат на 9 или 8-цата. Аз също се минах на 10-ката и като видях какви идиотщини са насътворили и моментално се върнах на 8-цата. Сега ползвам един друг телефон за научни цели да им следя "ноу-хауто". Явно е,че при тия и при микромеките 10-ките са новото начало на програмстите идиоти от новото поколение, които след време ще открият "топлата вода" на простичките неща създадени от великите преди тях. Едно от най-важните заради, което се върнах обратно на 8-цата е невъзможноста или трудното осъщрствяване на записа на разговори. Трябва да се знае, че след като участвам в разговора, нищо не трябва да ме спира да го запиша. Не може корпорациите да имат право, а обикновенния човек да няма. Как щр докажещ. че са манипулирали записа. Има и още но са по-незначителни.
  Nokia920