Samsung потвърди, че ще представи Galaxy Note II на 29 август

Samsung потвърди, че ще представи Galaxy Note II на 29 август
Седмици преди вероятната премиера на iPhone 5, в края на август Samsung се кани да представи наследника на едно от най-популярните си устройства. Въпреки размерите си Galaxy Note се радва на голям интерес от потребителите, а според думи на представител на Samsung, цитирани от Reuters, Galaxy Note II ще получи официалната си премиера на 29 август. Това ще стане на Unpacked събитие, което ще се проведе в Берлин преди началото на изложението IFA 2012.

За устройството вече се знаят някои детайли като например това, че ще използва четириядрен процесор, ще разполага с по-добра камера и ще има 5,5" дисплей - по-голям от този в Galaxy Note, но въпреки това размерите на корпуса ще останат същите.

http://www.reuters.com/article/2012/08/03/samsung-note-idUSL4E8J300T20120803

 • [Quote]Жорка едва ли батерията ще е 2100 ма, при положение че Ноте 1 е с 2500ма.[/Quote] И на мен това ми наорави впечатление,че батерията е много малка за този телефон!Ще видим какво ще бъде,още малко остана!
  t1ri
 • Много точно казано(yes) Просто съм сигурен че Нот2 ще е най удобния телефон Таблет за мен. Нямам търпение да излезе за да видим какво чудо са сътворили корейците(yes)
  Beчния
 • Разбира се Note е телефон, не е мобилен телефон обаче.:D
  osama11
 • Тъй като имам Ноут от няколко месеца, споделям впечатления от първа ръка. Съвършено разумна и смислена е реакцията на човек търсещ телефон с голям дисплей. Аз самият търсих точно това и го получих 1000%. Много ми е интересна "реакцията" на колегата по-горе, който убедено твърди че Ноута не е телефон. Може би е сокоизстисквачка или фритюрник, а защо не сешоар. Телефон е и то още какъв. Няма да правя ревюта тук, нито ще тръгна да създавам фен клубове. Изказването ми е опит да помогна на хора като мен в избора ми. Изключителен телефон, с размера на който се свиква за два дни, това са го казали безброй хора преди мен и в наши и в чужди форуми. Повтарям-с размера се свиква учудващо бързо-гениалния кореец много внимателно е отчел този момент. Повечето действия се правят с две ръце, но ви уверявам че това не ви пречи с нищо, освен при шофиране, за което си има други начини да се реши грамотно. Свикнете ли с размера, пред вас остават Само предимства от големия дисплей. Лично аз ползвам много браузване и четене на текстове и в моя случай устройството е 1000% подходящо. Доволен съм изцяло и напълно. Тук не защитавам самия Ноут, който е повече от блестящ, а целия клас подобни устройства; тепърва ще има още подобни. Други удобства на големия дисплей са удобното писане, има невероятна българска клавиатура в гугълския магазин, безплатна. С друга програмка учудващо лесно си реших въпроса с голямата консумация и сега просто няма начин да остана без ток. Аз ще съм от първите, които ще си вземат Ноут-2, защото изпълнението е повече от блестящо при първия Ноут и с него не съм имал грам неудобство. Предишния ми тел. е Айфон-4, дисплея на Ноута практически не му отстъпва, освен че не е толкова прецизно чувствителен както на Айфона. Качеството на картината е почти като на ретината. Който и какъвто и да сте, няма начин да не харесате Ноут само след 2 дни работа с него.
  dual909S
 • Мотофен ли си наистина? Защо да не е телефон? Реакцията ми е напълно разумна, предпочитам телефон с по голям дисплей (whistle) Жорка едва ли батерията ще е 2100 ма, при положение че Ноте 1 е с 2500ма.
  Beчния
 • [Quote]Твоите очаквания + 2GB RAM и най-важното - новия OLED дисплей, взимам го директно. Ама малко вероятно.... [/Quote] http://www.youmobile.org/article/Samsung-Galaxy-Note-2-Specs скивай пък тези какви характеристики са му избичили!Ма не ми се вярва да са тези,особено процесора!Ако преди 29 август Самсунг представят 5250 има вероятност да е със него!А колкото до РАМ-та съм почти сигурен,че ще е със 2 гб!
  t1ri
 • Твоите очаквания + 2GB RAM и най-важното - новия OLED дисплей, взимам го директно. Ама малко вероятно.... (whistle)
  fintaraBG
 • [Quote]Супер новина много ме радва това, насочил съм се към този телефон (yes)(whistle) [/Quote] Иване ще има да почакаш за този докато падне под 800лв :D:D:D:D:D Относно новината,аз очаквам същия процесор като на С3 само,че може би на 1.6 или 1.7 гхц,може би 12 мпхл камера!Ако му сложат Ексинос 5250 ще бъде много добре,но това е малко вероятно защото наскоро се появиха бенчмарк тестове при които се виждаше,че теста е направен със 4 ядрен Ексинос 4212 на 1.6 гхц!
  t1ri
 • Ако трябва да сме точни това не е телефон ;) Както винаги при теб изказването е преди всякаква разумна реакция:|
  motofen2