Samsung предлага приложение за създаване на мобилни теми

Samsung предлага приложение за създаване на мобилни теми

Обикновено няколко месеца след покупката на нов смартфон графичният му интерфейс започва да ни омръзва. За да разнообразим визията на системата прибягваме до различни тапети и дори теми в телефоните, които ги поддържат. Сега за потребителите на Samsung вече е достъпна опция за създаване на собствена тема, с която да променят някои от визуалните елементи на One UI.

Това става чрез приложението Theme Park, което е налично в магазина Galaxy Store. В случая не започвате от нулата, а можете да редактирате вече съществуващ тапет, от който се извличат цветовете, и на база на това се сменя визията на иконите и други системни елементи. Някои от параметрите можете впоследствие сами да персонализирате допълнително.

Сред нещата, които могат да бъдат променяни, са избор за фон на иконите, цветове за заглавията на програмите и т.н. Завършените теми се запазват в смартфона и могат да бъдат приложени в раздела Wallpaper and Themes в секцията с настройките. На този етап създадените теми не могат да бъдат споделяни с други потребители, а приложението е съвместимо само с Android 9 Pie.

Източник: Sammobile

Препоръчани оферти