Samsung представи Galaxy Grand с 5" дисплей и двуядрен процесор

Samsung представи Galaxy Grand с 5
Семейството от смартфони с Android на Samsung се увеличи с още един представител, след като компанията представи модела Galaxy Grand. Името звучи впечатляващо, но на практика техническите характеристики не са толкова интересни, като изключим диагонала на екрана. Galaxy Grand разчита на двуядрен процесор с честота 1.2 GHz, има 8МР камера и ще се предлага във варианти с една (GT-I9080) или 2 SIM карти (GT-I9082).

Разполага и с 5" TFT екран, който е с резолюция едва WVGA, а батерията е с капацитет 2100 mAh. Смартфонът е с дебелина на корпуса 9,6 мм и тежи 162 гр. Вградената памет е 8GB, а за подобрена многозадачна работа има 1GB RAM. Операционната система е Android 4.1.2 със софтуерни допълнения, които познаваме и от Galaxy S III - сред тях е и възможност за разделяне на екрана за едновременно ползване на две приложения.

http://global.samsungtomorrow.com/?p=20883

Препоръчани оферти

 • Те нека си правят, но и нека да ги поддържат с ъпдейти. Все пак сме 6 или 7 милиарда, всеки е с различен вкус. Същото както и с телевизорите. От един и същи клас има по няколко десетки предложения от производител, че и в близък ценови диапазон.
  makeno
 • Ами лично за мен е безмислен, защото точно Самсунг наводниха пазара със смартфони, които се поддържат известно време и после чао. Да направят един висок клас, един в клас таблет-телефон, един среден клас и един нисък. А те направят нещо хубаво и после почват некви нискобюджетни копия от същия модел и пазара се напълни с пръчки!
  Ванката
 • бюджетен,колко да е бюджетен:| ще видим, а и що не сега е мода \"гЪзарите\" да се разхождат с тел тип \"мистерия\":D а пък [Quote]Android [B]4.1.2 със софтуерни допълнения[/B], които познаваме и от Galaxy S III [/Quote] това не звучи лошо:)
  rado243
 • Напълно безмислен бюджетен смартфон..
  Ванката