Samsung представи Star Wars версия на Galaxy Note 10+

Samsung представи Star Wars версия на Galaxy Note 10+

Преди дни Samsung обяви, че започва кампания с Disney около поредицата за “Междузвездни войни” и представи специално видео за нея. Тогава компанията подсказа, че ни е подготвила още изненади преди излизането на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" през декември, и вече знаем какви ще са те.

Корейците представиха специално Star Wars издание на Galaxy Note 10+, което е черно и има червени акценти и допълнителни тематични графични елементи върху корпуса и в интерфейса, които съответстват на обръщането на Кайло Рен към Тъмната страна на силата. Не са пропуснати и специални звукови ефекти.

Потребителите ще получат още подходящ калъф, безжични слушалки Galaxy Buds и метална значка. Специалното издание ще се появи на пазара на 10 декември на цена 1300 долара и ще се продава в 15 страни, но за съжаление България не е сред тях.

Източник: Samsung

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • 1300$? Ще се купува ли в БГ ако се появи е въпросът.
    Като гледам във форума как се спори относно цената на телефоните си мисля, че ще го купят 5 човека на кръст.
    1300$ ще е сигурно над 3к в БГ.
    radko89
  • Добра е,само дето за съжаление няма да се продава тук... Сигурен съм, че ще се появи в онлайн магазина на mobilebulgaria.
    Ванката
  • Официално не, но се сещам поне за един електронен магазин, който ще предлага този модел. Те предлагат Fold, че Star Wars серията ли няма да осигурят😉.
    gog88
  • Като фен на поредицата “Междузвездни войни”, приветствам появата на тази версия на Note 10+. Ако в този пакет влиза и специалното издание на Galaxy Buds, си е добра сделка за $1300. Добра е,само дето за съжаление няма да се продава тук...
    pretorianec
  • Като фен на поредицата “Междузвездни войни”, приветствам появата на тази версия на Note 10+. Ако в този пакет влиза и специалното издание на Galaxy Buds, си е добра сделка за $1300.
    Ванката