Samsung Galaxy Z Flip с лимитирана версия в сътрудничество с Том Брауни

Samsung Galaxy Z Flip с лимитирана версия в сътрудничество с Том Брауни

Освен новите модели в серия Galaxy S20, Galaxy Z Flip и слушалките Galaxy Buds+, Samsung представи и техни специални дизайнерски издания. Няколко от устройствата ще са достъпни във версия с дизайн от Том Брауни, като сред тях е Galaxy Z Flip Thom Browne Edition, който според компанията e постигнал "смел и вечен стил".

Устройството, което е със сив основен цвят, има като акцент разпознаваемата за дизайнера лента в червен, бял и син цвят. В долната част на капака е разположено и логото Thom Browne New York.

Този вариант на устройството ще е с матово стъклено покритие на гърба, което придава приятна визия и позволява по-стабилен захват. Налични са и специални визуални ефекти при включване и изключване на устройството, както и звуци, наподобяващи тези от пишеща машина и допълнителни тонове при звънене. Не е пропуснат и персонализираният тапет, който допълва цялостната визия.

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition ще е наличен в ограничени количества и на избрани пазари, като предварителните заявки за него започват на 14 февруари. Не е ясно каква ще е цената, но със сигурност тя ще е по-висока от тази на стандартния вариант. Към него ще са налични и аксесоарите Galaxy Buds+ и Galaxy Watch Active2 в същия дизайнерски стил.

Освен това Samsung анонсира и Galaxy S20+ 5G Olympic Games Athlete Edition, който няма да е достъпен в свободна продажба, а ще бъде част от оборудването на участниците в Олимпийските игри в Токио. От споделените от компанията изображения виждаме, че той ще е в златист цвят и ще включва логото на игрите, както и ще разполага с тематични тапети.

Източник: Samsung


Втора употреба с гаранция