Samsung пусна нови реклами, в които се закача с iPhone

От известно време американското подразделение на Samsung периодично пуска забавни реклами, в които се изтъкват предимствата на телефоните на компанията спрямо моделите на Apple. Тези дни корейската компания пусна нови епизоди от поредицата Ingenius с главен герой служител в магазин на Apple.

В новите клипове се изтъкват липсата на възможност в iPhone за едновременна работа с две приложения и липсата на слот за microSD карта. Третото видео е посветено на станалия пословичен изрязан дисплей на iPhone X и поне след него би трябвало да става ясно, че Samsung едва ли скоро ще си осигурят подобна екстра в техните продукти.

Източник: YouTube

 • https://pbs.twimg.com/media/DjMJWRqX0AAm0gY.jpg:large :)
  Walther_BG
 • Нормално е да има ръст, ако осъвременят ретро дизайна на "евтините" модели.
  A4i
 • Обявиха, че очакват двуцифрен ръст на приходите :)
  chilko
 • [Quote]Но имам усещането, че следващите 2 отчета за Q4 и Q1 няма да са толкова цветущи[/Quote] На боб ли гадаеш?!
  kimy
 • [Quote]Междувременно Епъл обяви... [/Quote] Най-доброто Q3 в историята си, а не просто едни хубави цифри ;) Но имам усещането, че следващите 2 отчета за Q4 и Q1 няма да са толкова цветущи колкото им се ще щом току-що, броени месеци преди излизането на новите модели хората са изкупили 41,3млн. айфоня- кой аджеба ще им купува новите модели през септември?
  tutt50
 • От години Самсунг залагат на подобни реклами, не е нещо ново за тях. За мен обаче е неразбираемо защо в последните дни има по- малко реклами на Ноут 9, който представят другата седмица, а се концентрират върху осмиването на продуктите на епъл. Нещо в стил: "Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му e зле". Междувременно Епъл обяви своите резултати от Q3 2018. Като отчита 53,3 милиарда долара приходи и 11,5 милиарда долара печалба, от продажбата на 41,3 милиона iPhones, 11,55 милиона iPads и 3,7 милиона Mac. https://9to5mac.com/2018/07/31/apple-earnings-fy18-q3/ Пък нека Самсунг да си ги осмиват...
  gog88
 • [Quote]Третото видео е посветено на станалия пословичен изрязан дисплей на iPhone X и поне след него би трябвало да става ясно, че Samsung едва ли скоро ще си осигурят подобна екстра в техните продукти.[/Quote] Супер новина
  board
 • Еми те дърводелците са си за бъзик :D
  n1