Samsung със специални варианти на Galaxy S20+ и Buds+ за феновете на BTS

Samsung със специални варианти на Galaxy S20+ и Buds+ за феновете на BTS

Samsung си партнира с корейската K-Pop група BTS, като представи специални издания на Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20+ и слушалките Galaxy Buds+. Те включват логото на групата и са в лилав цвят, който е типичен за нея.

Освен тези промени, смартфонът включва предварително инсталирани теми, вдъхновени от BTS, както и платформата за фенове на групата Weverse. Потребителите ще получат още декоративни стикери и фото картички с членовете на BTS.

Кейсът на Galaxy Buds+ BTS Edition също е в лилав цвят, а в комплект със слушалките идват фото картички на членовете на групата. И двете устройства ще са налични за предварителна поръчка от 19 юни в САЩ и Корея, а доставките им започват на 9 юли, когато е и годишнината на BTS ARMY. Специалното издание вероятно ще достигне и Европа.

От компанията са подготвили и бонуси за потребителите, които направят предварителна заявка. При поръчка на Galaxy S20+ е достъпна 50% отстъпка от Galaxy Buds+, а при заявка на Buds+ е налично BTS безжично зарядно. От компанията подаряват и плакати на групата.

Източник: Samsung