Samsung ще представи Galaxy S IV на 14 март, твърди нова информация

Samsung ще представи Galaxy S IV на 14 март, твърди нова информация
Утре очакваме HTC да представи новият си топмодел, а според слуховете продажбите му ще започнат в началото на втората седмица на март. Това ускоряване на нещата не е случайно, тъй като компанията се опитва да изпревари друг очакван от потребителите модел - Galaxy S IV. Миналата година Galaxy S III беше представен в началото на месец май и се появи в магазините в края на същия месец, но сега корейците са решили да избързат.

Това подсказва нова информация от Елдар Муртазин от Mobile-review.com, който в Twitter написа, че на 14 март ще се случи важно събитие. Впоследствие уточни, че става дума за премиерата на Galaxy S IV, която ще се състои в Ню Йорк. Ако това са коректни детайли, в най-добрия случай продажбите на смартфона могат да започнат по някое време през април, което пак ще даде около месец преднина на HTC, но все пак е добре да изчакаме подробностите за техническите характеристики. Според слуховете HTC One (M7) ще е с 4,7" дисплей, което предполага, че смартфона ще има по-компактни размери от Galaxy S IV, за който се говори, че ще има 5" дисплей.

Ново
Източници на The Verge също потвърждават, че на 14 март ще има събитие на Samsung, на което ще бъдат представени нови продукти. Посочва се, че корейската компания отново ще акцентира върху нови софтуерни възможности, като този път подобрението ще е значително. Следващата седмица ще трябва да разгледаме очаквания таблет Galaxy Note 8.0 по-внимателно, тъй като той ще има дизайн, подобен на този в Galaxy S IV, споделя още източникът на The Verge.

http://www.theverge.com/2013/2/18/4002008/galaxy-s-iv-definitely-will-be-announced-on-march-14th-sources