Samsung ще представи серията Galaxy A 2020 на 12 декември

Samsung ще представи серията Galaxy A 2020 на 12 декември

От доста време витаят слухове около бъдещите модели в серията Galaxy A, които Samsung подготвя за следващата година. Сега вече знаем кога ще е премиерата на поне един от тях, тъй като Samsung Виетнам сподели промоционално видео за събитие на 12 декември.

От него виждаме, че смартфонът ще разполага с поместен централно в горната част на дисплея отвор за предната камера. Доста вероятно е да става дума за Galaxy A51, който очакваме да се появи именно през декември, а наскоро споделихме и рендъри на устройството.

Наличната към момента информация показва, че моделът ще включва Infinity-O OLED панел с диагонал 6.5 инча и резолюция Full HD+ с тънки странични рамки и извито стъклено покритие на гърба. Доста е вероятно да е наличен вграден в дисплея скенер на отпечатъци, тъй като такъв не се вижда на гърба или отстрани на конструкцията.

Четворната основна камера най-вероятно ще включва 48MP сензор, 12MP с ултраширокоъгълен обектив, 12MP с телефото леща и 5MP за боке ефекти. Селфи камерата може да използва 32МР сензор. Сред останалите очаквани характеристики са още чипсет Exynos 9611, поне 4GB RAM, 64/128GB памет за файлове и батерия с капацитет 4000 mAh с технология за бързо зареждане.

Препоръчани оферти