Ето как може да изглежда Samsung Galaxy A51

Ето как може да изглежда Samsung Galaxy A51

Наскоро ви показахме как изглежда част от конструкцията на един от бъдещите модели в серия Galaxy A на Samsung – Galaxy A51 (SM-A515F). Устройството се появи и в базата с данни на Geekbench, откъдето научихме, че ще предложи чипсет Exynos 9611 и 4GB RAM. Сега @Onleaks и сайтът Pricebaba споделиха рендъри, които показват как може да изглежда смартфонът.

По всичко личи, че A51 ще разполага с четворна камера, която е поставена в правоъгълна секция в горния ляв ъгъл на гърба. Другата отличителна черта е наличието на позициониран централно в горната част на дисплея отвор за предната камера. Екранът ще е плосък и най-вероятно с диагонал от 6.5", а в отвора ще е поставена 32МР камера.

Четворната основна камера най-вероятно ще включва 48MP сензор, 12MP с ултраширокоъгълен обектив, 12MP с телефото леща и 5MP за боке ефекти. Samsung Galaxy A51 може също така да предложи батерия с капацитет 4000 mAh, а като портове ще са налични USB Type-C и 3.5 мм жак за слушалки.

Междувременно моделът премина процеса по сертификация в Wi-Fi Alliance, от който се потвърждава продуктовият му код SM-A515F, както и наличието на Android 10 и поддръжка за двубандов Wi-Fi.

Източник: Pricebaba

Препоръчани оферти