Samsung ускорява пускането на следващите си флагмани

Samsung ускорява пускането на следващите си флагмани

Източници на The Korea Herald разкриват, че Samsung е ускорила разработката на следващите си флагмани, които ще се появят по-късно тази година и в началото на следващата, и това може да доведе до по-ранната им премиера. Местни доставчици на компоненти смятат, че компанията иска да пусне новите телефони по-рано по различни причини, включително и заради ниските продажби на серията Galaxy S9. Смята се, че Samsung Display е започнала масовото производство на 6.38“ OLED дисплеи за Galaxy Note9 още през април, което е около два месеца по-рано спрямо предходните години.

Препоръчани оферти

Това подсказва, че Samsung може да започне продажбите на смартфона месец по-рано спрямо Galaxy Note8 или още през август. Експерти смятат, че това се дължи на по-слабите продажби на Galaxy S9 и на желанието на компанията да не бъде засегната от графика на Apple за пускането на новите модели iPhone. Те също може да бъдат представени по-рано, защото корейските производители на смартфони са започнали производството на OLED панели още този месец. Заедно с това вече има слухове, че Galaxy S10 ще бъде представен през януари по време на изложението CES, а на мобилния конгрес компанията ще анонсира смартфон със сгъваем дисплей.

Източник: The Korea Herald

 • Спада е повече цялостен, от колкото индивидуален. Xiaomi имат ръст, но те изяждат другите малки компании, не Samsung и Apple.
  bloodknight2012
 • Каквото и да правят са достигнали максимума на продажбите си. Тази година ще имат сериозен спад във всички континенти. В Китай са на изчезване(най-големият пазар), а в Индия са вече втори. В европа имат още преднина , но с оявата на Нокия продажбите им със сигурност ще паднат.(за Q1 имат спад с 15,2%).
  NIkolay Nuk
 • [Quote]На всеки 5 мин нов като кренвирши народни ги бълват и със същото качество[/Quote] Казваш друго си е поне 4 години да ти предлагат вкисната манджа, която не се стараят и да претоплят вече, ама то на такива като теб вкуса на вкиснало зеле им е заседнал тотално в мозъка, до толкова, че грозната вежда да им се стори "манна небесна" на фона на вкиснатата 4 годишна манджа... :D:D:D
  PoceH_BS
 • Чисто нов не рефърбиш не си смених телефона в Бг в грешка си по скоро теб те е яд че твоя не можеш да го смениш ще ти го ремонтират до припадък с рефърбиш чаркове
  Vasil977
 • На всеки 5 мин нов като кренвирши народни ги бълват и със същото качество Пак ли ти с твоето нелепо хейтърство? Какво ти пречи Samsung какви модели пускат? Те правят повечето неща в айфона ти, но теб освен глупава омраза, май няма какво друго да те радва в живота?!
  Spikul
 • Интернационалната S7-ца вече имаше доста преднина пред американската със Snapdragon SoC-а. Сравнявах S7 и S8 и осезаема разлика в бързината не усетих. Дори в най-тежките игри си беше все същото. 10nm срещу 14nm, но малко по-малка батерия - в общи линии и живота на батерията си остана все същия. Камерата до последно се говореше, че е дори със същия сензор - толкова нямаше разлика. Изчезването на хардуерния бутон, размера на дисплея и самото му качество за мен всичките са си в една графа - дисплей. И някак това беше единствения осезаем ъпгрейд. Но някак местоположението на fingerprint сензора толкова ме дразнеше, че беше минус за мен точно толкова колкото и дисплея беше плюс. Аа да.. забравих.. S8 подобри селфи камерата също, но и това не ме грабна достатъчно. S9+ има леко усъвършенстван дисплей, леко усъвършенстван дизайн, доста по-поносимо местоположение на fingerprint сензора, но най-вече доста по-добра камера с доста по-добри low-light снимки, втора камера за портрет, доста добри стерео високоговорители, още една идея подобрение в SoC-а, Project Treble и т.н. Ако имаш S8 получаваш ъпгрейдите в дисплея и в SoC-а са много по-леко осезаеми, а дали ще има Project Treble или не е малко все тая понеже вече има Android 8, а телефона вече е на една година така или иначе и колко бързо ще получи Android 9 не е от особено значение. Реално човек може да ъпгрейдне само заради стеро високоговорителите и по-добрата камера, което както в случая между S7 Edge и S8+ - не е някак достатъчна разлика.
  bloodknight2012
 • размера на дисплея, изчезна хардуерният бутон,бързина.
  frank zappa
 • Ами само до толкова могат да се променят нещата от година до година. Не знам кавко очаквате всички. Длъжни са да изкарват телефони всяка година понеже всяка година има различни хора, на които им идва време за ъпгрейд. Иначе ще загубят клеинти. Телефоните настигнаха компютрите като мощност, настигнаха телевизорите като образ, настигнаха масата камери като фотографско качество. От тук насетне нещата са на стадий рафиниране. И аз като излезе S8+ не почувствах особена разлика със своя S7 Edge. Някак не си струваше ъпгрейда заради единия Inifnity Display, а някои неща като местоположението на fingerprint сензора дори бяха влошени. S9 оправи повечето от недоразуменията по S8 и надгради над S7 Edge осезаемо във почти всеки аспект. Там вече усетих разликата. Но от S8 на S9 не бих ъпгрейднал и аз. Ако разликата е същата между S9 и S10 пак няма да ъпгрейдвам две години.
  bloodknight2012
 • Докато правят едни и същи телефони, търсенето ще е ниско. Аз имам S8+ ходих гледах S9+ хареса ми, но пък някакси е същият.
  frank zappa
 • Нека да има. Тези, които не ги бърка да се разделят с примерно ?1000, ще си купят. А за тези, които не могат да си позволят, няма значение през колко време излизат новите модели. Даже така е по-добре, щото топ моделите по този начин се намират втора ръка повече и по-лесно и по-малко използвани.
  torrentor