Samsung вече изпраща покани за премиерата на Galaxy S IV на 14 март

Samsung вече изпраща покани за премиерата на Galaxy S IV на 14 март
Слуховете, че Samsung се кани да ни представи следващото попълнение в серията Galaxy S на 14 март се потвърдиха. Информацията първо беше споделена от шефа на мобилното подразделение на компанията Дж.К. Шин, а малко по-късно Samsung започна да разпраща покани за Unpacked събитие на 14 март.

В поканата не се посочва изрично, че става дума за Galaxy S IV, но подборът на думите ни навежда именно на такава мисъл. "Ready 4 the show" и "Come meet the next Galaxy" са достатъчно красноречиво потвърждение какво ще видим в средата на март. Събитието е планирано за Ню Йорк и ще се предава по интернет, така че ще може да го проследите в реално време. Очаква се европейската премиера на устройството да е на 15 март.

Засега се говори, че смартфонът ще разполага с 4,99" Full HD SoLux дисплей, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 600 с честота 1.9 GHz, 2GB RAM, 16, 32 или 64 GB вградена памет, 13МР камера и дебелина на корпуса 7,7 мм. Според слуховете устройството ще има пластмасов заден панел и алуминиеви странични повърхности.

http://www.sammobile.com/2013/02/25/jk-shin-confirms-march-14th-galaxy-s-iv/
http://sammyhub.com/2013/02/25/samsung-schedules-galaxy-s-iv-unpacked-event-on-march-14/