Samsung започва разпространението на Android 7.0 за Galaxy S7 и Galaxy S7 edge

Samsung започва разпространението на Android 7.0 за Galaxy S7 и Galaxy S7 edge

След седмици на тестове Samsung най-сетне е готова да зарадва потребителите на флагманските си модели Galaxy S7 и Galaxy S7 edge с ъпдейт до последната версия на Android (всъщност компанията разпространява 7.0, а не 7.1). Корейците обявиха, че обновяването първо ще достигне до участващите в програмата за бета тестове, които ще получат ъпдейт с големина около 215 MB – той ще актуализира софтуера до последното официално издание.

Очакваме след това Samsung да пусне софтуера и за останалите потребители – наскоро се появи информация, че разпространението на Android 7.0 ще започне на 17 януари и не е изключено тази дата да се отнася именно за устройствата, които не са били част от тестовете. Предполагаме, че новата версия ще достигне до потребителите в повечето страни до края на този месец.

Източник: SamMobile

 • Мхм, гледаме само цифричките, както и предполагах... :D Не съм им адвокат (на Самсунг) и не ги оправдавам, но когато се "мрънка" за нещо, нека е обосновано и аргументирано. ;)
  PoceH_BS
 • Имаше някакво ново нещо добавено в 7.1.1 ама сега не се сещам.
  apolon25
 • [Quote]Защо не е до 7.1 ? [/Quote] Какво ще ти липсва в 7.0 което го има в 7.1?
  PoceH_BS
 • Самсунг не следя, за това попитах. Нексус/Пиксел винаги имат предимство - гугълфони са. Вкъщи Х пърформанс и XZ са на 7ица от месец и половина :).
  Alexander_97
 • Винаги ъпдейтите им са 5 - 6 месеца след Nexus-ите.
  centur
 • Нещо не разбирам за ситуацията при Самсунг - какво точно на ситуацията?
  Alexander_97
 • Такава е ситуацията при Samsung и това не се е променило от доста време (имам предвид от 5 - 6 години насам е така).
  centur