Сайтът на Samsung разкри как ще изглежда Galaxy Note20 Ultra

До премиерата на серията Galaxy Note20 остават няколко седмици, но вече имаме възможност да видим как ще изглежда един от моделите в нея. Това става благодарение на украинския сайт на Samsung, в който се появиха интересни снимки. Едната е в страницата на Galaxy Note8 и е поставена като фон на връзка за преминаване към Galaxy Note10, но очевидно устройството не изглежда по този начин.

Вероятно става дума за грешка на дизайнерите, които са правили страницата, но пък това ни осигурява първи поглед към официално изображение на смартфона. Най-вероятно виждаме Galaxy Note20 Ultra, което се подсказва от наличието на телефото камера с перископен механизъм в един от отворите. Това е един от очакваните нови модели в серията заедно с Galaxy Note20. Според последните слухове компанията планира онлайн премиера на 5 август.

Снимката показва камерата и писалката S Pen, a освен това разкрива, че ще се предлага в бронзов цвят (по-точно Mystic Bronze). Зоната за камерата е с различен дизайн спрямо Galaxy S20 Ultra, но пак е вертикално разположена и е издадена над корпуса. Изображението потвърждава, че основната камера няма да включва 3D ToF сензор, а освен това показва, че всички бутони ще са върху дясната страна. Има голяма вероятност Galaxy Note20 също да изглежда така, но от устройството очакваме плосък дисплей.

  • В този цвят е (。♡‿♡。) ...
    Kuzmanow