Sega подарява играта Total War: Shogun 2

Sega се присъедини към издателите на игри, които осигуряват безплатно съдържание за останалите вкъщи хора като мярка за ограничаване на социалните контакти. Компанията обяви, че като начин да стимулира хората да останат по домовете си, за да помогнат за спасяване на човешки животи, осигурява напълно безплатно играта Total War: Shogun 2 за PC и Mac.

Тя ще може да се изтегли през платформата Steam в периода 27 април –1 май, като началото и краят на промоцията са в 20 часа. В момента приложението струва 30 евро, така че ще можете да спестите значителна сума. Total War: Shogun 2 се счита за една от най-добрите игри в серията.

Става дума за стратегия, която ви поставя във феодална Япония през 16 век и ви поверява управлението на един от многобройните местни кланове. Ще имате възможност да изградите големи империи от Фукушима до Хитачи или пък да развиете мащабни мрежи от шпиони и убийци. Компанията посочва, че ви очакват стотици часове на кампании и битки, така че играта ще ви забавлява дълго.

Източник: Sega