Sennheiser Momentum True Wireless 2 включват ANC технология и издържат повече

Sennheiser Momentum True Wireless 2 включват ANC технология и издържат повече

Sennheiser представи новите си изцяло безжични слушалки – Momentum True Wireless 2. Най-сериозната промяна спрямо предходния модел е добавянето на активна технология за шумопотискане (ANC). Освен това е достъпна и функционалност за пропускане на външните звуци, която може да бъде регулирана през приложението Smart Control.

Налични са два вградени микрофона с подобрена технология за оформяне на сигнала, която би трябвало да ограничи страничните шумове по време на разговори. Самите слушалки са с 2 милиметра по-малки от предходните и би трябвало да пасват по-добре при поставяне в ухото. Налична е и IPX4 сертификация за устойчивост.

Животът на батерията с един заряд е до 7 часа, като тук се постига почти удвояване спрямо предшествениците им. Кутийката за зареждане предлага допълнителен заряд за до три пълни зареждания. Чрез приложението е възможна настройка още на еквалайзера, както и на командите за сензорно управление.

Momentum True Wireless 2 са оборудвани и с функционалност за автоматично паузиране на плейбека при сваляне на слушалките и възобновяването му при повторно поставяне. Моделът ще е достъпен от април в черен цвят, а на по-късен етап – и в бял. Цената на слушалките е 299 евро.

Източник: Sennheiser