Сериалът на Mobile Bulgaria започна! Участвай в него!

Сериалът на Mobile Bulgaria започна! Участвай в него!
Скъпи приятели,

Предстартовото броене приключи - първата серия на нашата поредица "Напиши на твоя оператор" вече е онлайн. В нея ще можете да давате своите предложения относно конкретната тема, а ние ще се погрижим да предадем вашите желания лично на генералните директори на Вивател, Глобул и М-Тел. Дали да се вслушат във вашите предложения ще решат самите те. Оставаме обаче с надеждата, че винаги има място за промяна в положителна посока на нашия телекомуникационен пазар. Ще се радваме, ако ни напишете и вашето предложение какво да включим през следващия месец в новото издание на тази своеобразна анкета.

Първата тема е свързана с цените на мобилните услуги в България.

Имената на всички участвали в нашата първа част на сериала ще бъдат разиграни в томбола. За 25 от вас има и специални подаръци под формата на ти-шърти с логото на най-големия сайт за мобилни комуникации в България - Mobile Bulgaria.

Ако чувствате, че има какво да кажете на вашия мобилен оператор, защо не го направите още сега? Започнете от тук - http://mobilebulgaria.com/home/game_operator.php

 • И при мен беше така - въведи ги с точка след нулата, а не със запетая! Успех!
  spe
 • Napisah si moeto predlojeniie za cenite v saotvetnite grafi, no neshto ima iavno problem, zashtoto me vrushta obratno kato mi poso4va da vaveda cenite. A az sam gi vavel korektno
  cliff
 • А аз предлагам да вземат да уважават малко повече старите си клиенти, а не само новите. Защото като гледам каква им е политиката на Глобул и Мтел скоро на много хора ще им писне от тях и то хора, които плащат сметки колкото 50 клиента на предплатени услуги.
  balcho
 • аз предлагам да си намалят цените за взаимно свързване така че да ни е все едно кой избираме
  apolon25