Серията Galaxy S20 ще е с още по-високи цени

Серията Galaxy S20 ще е с още по-високи цени

Информацията за новите флагмани на Samsung, които ще видим на 11 февруари, става все повече и вече имаме детайли за цените на моделите. Подробностите идват от Макс Уайнбах от XDA Developers, който наскоро разкри много неща за Galaxy S20, и показват, че желаещите да се сдобият с някои от телефоните ще трябва да се подготвят да платят повече. Това обаче едва ли е изненадващо.

Според информацията цените на 5G версиите на трите очаквани модела ще варират между 900 и 1300 евро, но все пак реалните цени може да са малко по-ниски. Уайнбах разкрива, че Galaxy S20 5G ще е на цена 900 – 1000 евро, S20+ 5G ще струва 1050 – 1100 евро, а S20 Ultra 5G ще се предлага за 1300 евро. Вариантите с 4G би трябвало да са с около 100 евро по-евтини, което е известно успокоение.

За сравнение цената на Galaxy S10e, S10 и S10+ започна съответно от 750, 900 и 1000 евро. Вариантите с 5G ще се предлагат в страните с работещи мрежи от пето поколение, което означава, че тук най-вероятно официално ще са налични само моделите с 4G. Според досегашните слухове след представянето на 11 февруари пазарната премиера на новите модели ще бъде в средата на март.

Макс Уайнбах разкрива и други детайли около бъдещите устройства. Според него Galaxy S20 Ultra ще предложи 30х хибридно приближение, което според Samsung ще е без загуба в качеството, както и 100-кратно дигитално. Моделът ще се предлага в черно, синьо, розово и сиво, но наличните цветове вероятно ще варират според региона.

Що се отнася до сгъваемия Galaxy Z Flip, цената му вероятно ще бъде около 1400 евро, но това може да се промени преди премиерата. Ако тази цена се запази, то устройството ще бъде значително по-евтино от Galaxy Fold, а освен това ще струва по-малко и от новата версия на Motorola Razr, която в Европа ще струва 1600 евро. Устройството обаче все още не е на пазара и засега не знаем кога ще се появи в магазините, защото компанията реши да забави планирания за края на 2019 старт на продажбите.

Вземи Samsung Galaxy S20 Ultra, 128GB+12GB RAM от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

  • По тази логика, няма да има SAMSUNG S20 ULTRA за България. Нямаме изградена 5G мрежа, все още. Няма да има S20 ULTRA без 5G (в статията пише:"Вариантите с 5G ще се предлагат в страните с работещи мрежи от пето поколение, което означава, че тук най-вероятно официално ще са налични само моделите с 4G." Не ми се вярва да не се предлага, все пак гонят някакъв марж и продажби. Но, нека да ги представят и започнат да ги предлагат и ще разберем истината.
    maniaka_slr