Шест приложения от Adobe за работа с таблети

Шест приложения от Adobe за работа с таблети
По време на конференцията MAX Adobe представи шест нови приложения, които са оптимизирани за работа с таблети. Photoshop Touch е водещото от тях и би трябвало да замести настолните програми за редактиране на изображения с възможност за работа със слоеве и поддръжка на най-основните и използвани пособия за редакция. Приложението разполага с променена функция за селектиране на обекти, която е съобразена с ограниченията, които имат стилусите и човешките пръсти при работата със сензорни екрани.

Името на Collage малко или много подсказва неговото предназначение. Потребителите ще могат с негова помощ да комбинират изображения с друго съдържание и бележки, за да видят как си пасват. Debut може да показва като презентация оптимизирани файлове за Creative Suite. С Kuler пък можете да генерирате цветни теми на базата на снимки или друго съдържание, което искате да използвате. Ideas е обновена версия на приложението на Adobe за таблети за работа с векторни изображения. С Proto можете да създавате схеми и макети на 2D проекти, уеб страници или приложения. Всички приложения се свързват с новата платформа Creative Cloud, която ще позволи на настолни и мобилни приложения да синхронизират съдържание.

Интересно е, че новите Touch приложения ще станат достъпни през ноември първо за потребителите на Android на цена от 10 долара за всяко. Вариантите за iOS ще изчакат началото на следващата година и не е изключено да бъдат демонстрирани заедно с iPad 3.

http://www.photoshop.com/products/mobile