Скоро може да видим смартфони Google Nexus от Sony и LG

Скоро може да видим смартфони Google Nexus от Sony и LG
През май стана ясно, че Google се кани да промени стратегията си около Android с излизането на версия 4.1 и да предложи повече телефони Nexus от различни производители. Нова информация на сайта Android Noodles, която идва от японския оператор NTT DoCoMo, подсказва, че сред новите производители ще бъдат LG и Sony, които ще се присъединят към Samsung.

В публикувания документ за зимното портфолио смартфони на оператора се споменават имена на устройства като Samsung Galaxy Nexus II, LG Optimus Nexus и Sony Xperia Nexus, но засега няма подробности за техническите им характеристики освен това, че се очаква наличие на NFC възможности. На 5 ноември Android става на 5 години, което е подходящ повод за представяне на новата серия устройства.

http://www.androidnoodles.com/2012/08/samsung-lg-sony-will-be-launch-nexus-in-this-winter/

  • Дааа...определено ще е добре. И, наистина са качествени и здрави машинки. Един приятел има Самсунг Нексус и направо ми изтичат очите по това бижу :)
    Reggaeman
  • Не съм привърженик на Android, но бих ползвал единствено устройства от Nexus серията заради гарантираната дългосрочна поддръжка. Това, че вече ще има повече производители на такива джаджи означава, че мобилните компании ще се конкурират на още един фронт, което значи добри новини за потребителите (по-ниски цени, по-добро съотношение цена-качество и т.н.).
    Wishmak3r