Samsung Galaxy Player 5.8 впечатлява с голям дисплей

Samsung Galaxy Player 5.8 впечатлява с голям дисплей
Преди дни се заговори за предстоящата премиера на нов мултимедиен плеър на Samsung и в началото на новата седмица тя вече е факт. Както може да се предположи от името на устройството, то разполага с дисплей с диагонал 5,8", но за жалост с резолюция едва 960 x 540 пиксела. За сметка на това батерията е с капацитет 2500 mAh и осигурява енергия за часове забавления с мултимедийно съдържание. Ясно е, че Galaxy Player 5.8 ще се предлага във варианти с 16GB или 32GB и ще има microSD слот, стерео говорители, GPS приемник, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 и предна VGA камера. Операционната система е Android 4.0 с интерфейса Touch Wiz, а за производителността се грижи 1GB RAM памет.

Все още няма данни за началото на продажбите на плеъра, цената, на която ще се предлага, и някои други от характеристиките му (например процесор), но очакваме да ги научим по време на изложението IFA, което започва тази седмица в Берлин.

  • Ако цената му е висока не си заслужава по-добрия вариант в този случай е Ноут 2, че и Ноут 1 с по-добра резолюция е, с разликата, че е и телефон спестява носенето на две устройства!
    Ванката