Skype дава месец безплатни разговори към мобилни и фиксирани номера

Skype дава месец безплатни разговори към мобилни и фиксирани номера
Skype има специална оферта за своите клиенти. Само днес можете да получите цял месец безплатни разговори към куп международни дестинации - можете да звъните към мобилни номера в 7 страни (САЩ, Канада и др.) и към фиксирани в 40 (почти целия ЕС и др., но не и България). За целта само трябва да дадете номер на валидна кредитна или дебитна карта или да използвате регистрацията си в PayPal. Уловката е, че офертата трябва да се заяви днес и че след безплатния месец ще трябва ръчно да прекратите абонамента си, за да избегнете абонаментното таксуване, което ще се прави всеки месец.

Ако предложението ви интересува, пълен списък с поддържаните страни можете да видите в страницата на Skype. Пак през нея може и да се възползвате от офертата:
http://www.skype.com/intl/en-us/prices/subscriptions/unlimited-world

  • [Quote]Уловката е, че офертата трябва да се заяви днес и че след безплатния месец ще трябва ръчно да прекратите абонамента си, за да избегнете абонаментното таксуване, което ще се прави всеки месец. [/Quote] Ехеееее, чак сега ли се усетиха да използват тази стратегия. Нашите родни оператори от години ги ползват, даже вече не е модерно :D
    @PLAYLIFE
  • пхахахаха да да да Ванко точно :D:D:D:D ей ся ще го преместа и аз :D:D:D
    alskaranne
  • Толкова варианти има да говориш с целия свят вече, че мога само да си го преместя в другия крачол.:D
    Ванката