Skype за iPhone и iPad вече позволява да споделяте и снимки

Skype за iPhone и iPad вече позволява да споделяте и снимки
Възможността за споделяне на снимки през различни мобилни приложения не е особена новост, но пък не всички разполагат с такава опция. В този ред на мисли Skype обновяват приложенията си за работа с iOS, добавяйки именно подобна възможност за потребителите. Няма ограничение за размера на файла, което позволява да избегнете наложените лимити в клиента за електронна поща или пък в MMS съобщенията. Освен тази промяна, която несъмнено ще бъде забелязана веднага, с ъпдейта приложението ще работи по-бързо и ще консумира по-малко енергия.

http://blogs.skype.com/en/2012/08/updates_to_skype_for_iphone_sk.html

 • Значи пак е ограничен :D
  centur
 • Вижда се в самия чат снимката ей сега го тествах. После чукаш на самата снимка и ти я отваря допълнително в стандартен размер. Иначе пращането и получаването на снимката се вижда в самия чат, като снимка не, като файл.:) Кофтито е, че можеш само снимки да пращаш, но не и видео.:(
  Ванката
 • Като файл ли получават снимката или тя се показва прикачена в чат прозореца?
  centur
 • [Quote]Kaкво общо имат Apple с Skype? Това е собственост на Microsoft и те отговарят за ъпдейтите, а не Apple. Aз като ползвам Windows да отида да се оплаквам на Microsoft, че в програмата x няма функцията y?[/Quote] Има една приказка на калпав х*й космите му виновни!:D Защото Microsoft винаги са притежавали Skype и преди това си беше орязан за iOS айде моля те нямам от вчера тяхно мобилно устройство. iPhone 2g-8gb /някъде по дъното на средиземно море/ iPhone 3GS-16gb /един месец ползване после го подарих на майка/ iPad 2 /ползвам в момента/ iPhone 4s /ползва жената/ Виж не съм програмист признавам си го и по някога може да не се изразявам правилно технически, сгреших да ъпдейт от Майкрософт, но и преди това Скайпа си беше така! На дърта Нокиа, като Н95 съм споделял снимки и видео още от време оно!!
  Ванката
 • [Quote]като от Епъл правят ъпдейт[/Quote] Kaкво общо имат Apple с Skype? Това е собственост на Microsoft и те отговарят за ъпдейтите, а не Apple. Aз като ползвам Windows да отида да се оплаквам на Microsoft, че в програмата x няма функцията y?
  TheNextOne
 • [Quote]В отговор на: Тема: Re: Skype за iPhone и iPad вече позволява да споделяте и снимки Автор: TheNextOne Публикувано: 24.08.2012 07:38 Ти друга работа, освен да хейтиш по всяка новина свързана с Аpple май нямаш? :D[/Quote] На мен поне ми плащат за това! ;) :D Аз искам да попитам след, като от Епъл правят ъпдейт с, който вече мога да пращам снимки и да получавам, защо не вкараха и емотикони или и за това, ще трябва да чакаме ъпдейт? Всичко ли трябва да става пийст бай пийст?
  Ванката
 • Сега остава и Мобиле България да си оптимизира сайта за да мога да качвам снимки и видео тука през айпада. Тия Епъл с тъпите им ограничения чак сега оптимизираха Skype да правиш неща, които преди няколко години правих на Symbian OS на всичките си Нокии. Много съжалявам, че дадох пари за тоя айпад, да им пълня гушките на тия, но вече е безмислено да го продавам, както и да е.(no)
  Ванката
 • Ти друга работа, освен да хейтиш по всяка новина свързана с Аpple май нямаш? :D
  TheNextOne