Следващите AirPods ще се произвеждат от август, а iPhone SE ще замени iPhone mini

Следващите AirPods ще се произвеждат от август, а iPhone SE ще замени iPhone mini

Нова информация за следващото поколение AirPods съобщава, че слушалките ще влязат в производство следващия месец. Те ще са с дизайн близък до настоящите AirPods Pro и вероятно ще бъдат представени заедно с тазгодишните модели iPhone.

Същият източник твърди, че премиерата на тазгодишните смартфони на Apple ще се върне на традиционните си дати през септември. Очаква се освен новите модели на телефоните, така и ъпдейти на други продукти, които да отговорят на по-голямото търсене, което се очаква до края на годината. Сред тях ще са освен новите слушалки и нови MacBook Pro.

Продукцията на новия iPhone също се очаква да започне през август, като компанията планира 95 млн. устройства до края на януари догодина. Плановете на Apple са да произведе общо 230 млн. бройки iPhone от всички поколения през 2021 г., което би било 11% ръст спрямо предходната година.

Освен това лошите продажби на iPhone 12 mini се очаква да доведат до премахването на модела от каталога на Apple. Според информация на Nikkei той ще бъде заменен от 5G версия на iPhone SE, която се очаква следващата година. Освен това Apple няма да произвежда повече 4G модели. Новият iPhone SE ще запази дизайна от iPhone 8 с голяма брадичка, LCD дисплей и Touch ID бутон.

  • Ейпъл станаха като Лада, един модел 15 години, хахах
    delov
  • Ако Apple пуснат другата година тел с дизаен от ерата на iPhone 8 ще бъде гавра с хората, нищо, че ще бъде с нов процесор. Според мен ще бъде провал както сегашния мини, хората не са толкова прости кaкто си мисли Apple
    dani1974