Музикалната стрийминг услуга TIDAL влиза в EON

Музикалната стрийминг услуга TIDAL влиза в EON

VIVACOM обяви, че музикалната стрийминг услуга TIDAL става част от EON, а TIDAL Premium ще бъде включен в план EON PREMIUM за всички нови и настоящи абонати на услугата за целия срок на договора. TIDAL осигурява над 70 милиони песни, както и 250 000 музикални видеоклипа, които са достъпни без реклами и могат да се ползват онлайн и офлайн.

Услугата EON предлага функционалности като 7-дневен ТВ архив на повече от 200 канала, видеотека с над 15 хиляди заглавия и възможност за достъп до цялото съдържание в EON от различни устройства - телевизор, смартфон, таблет или компютър през един и същ интерфейс.

Абонатите на EON PREMIUM могат да управляват (активират и деактивират) TIDAL през мобилното приложение My Vivacom и през неговата уеб версия. Клиентите на пакети EON LIGHT и EON FULL, които нямат включен безплатен абонамент за TIDAL, могат да го тестват 30 дни безплатно, като също го заявят през My Vivacom. Цената след безплатния период е 8.99 лв. на месец.

Всички клиенти с включен TIDAL имат възможността да надградят TIDAL Premium до план Family Premium. Той позволява на потребителите да добавят до петима свои близки или роднини в платформата, които да се наслаждават на музикално съдържание с високо качество и богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители.

Bceĸи aĸayнт от семейния пакет e caмocтoятeлeн oт останалите и мoжe индивидyaлнo дa cъздaвa cвoи плeйлиcти с предпочитано cъдъpжaниe. Надграждането до Family Premium струва 5 лв. на месец за клиентите на VIVACOM с включен безплатен достъп до TIDAL, а за тези, които нямат включен абонамент към плана си, цената е 13.99 лв. на месец.