Слушалките Honor FlyPods Lite вече се продават и в България

Слушалките Honor FlyPods Lite вече се продават и в България

В България вече могат да се намерят безжичните слушалки Honor FlyPods Lite, които засега се предлагат само в мрежата на Технополис на цена 195 лева, но според сайта на веригата тя ще е валидна до края на 19 септември. Слушалките се предлагат в черно и бяло и имат дизайн, който напомня на AirPods, но за разлика от решението на Apple имат силиконово уплътнение за по-добро фиксиране в ухото и блокиране на околните звуци. В комплекта има уплътнения с три размера.

Honor FlyPods Lite ползват Bluetooth 4.2 и включват управление чрез жестове, а при изваждане от ухото възпроизвеждането на музика спира автоматично. Можете и да използвате само една от слушалките, а за качеството на звука при разговор се грижат двата микрофона във всяка от двете части. Батерията стига за 3 часа на работа, но като добавим и тази в калъфа за носене, времето за автономност се увеличава до 12 часа. Иначе зареждане от 15 минути осигурява енергия за 90 минути работа. Слушалките са IP54 сертифицирани, което ги прави устойчиви на пот и леко намокряне в ежедневието.

Оферти на деня

  • "които засега се предлагат само в мрежата на Технополис на цена 195 лева" И в още няколко магазина на цена между 165 лв и 200 лева. напишете в гугъл и ще Ви излезе!
    allmovies