Samsung ще разиграе на томбола 2500 часовника Galaxy Watch Active

Samsung ще разиграе на томбола 2500 часовника Galaxy Watch Active

Тази есен закупилите на територията на България Samsung Galaxy S10+, S10 или S10e имат възможност да се сдобият със смарт часовник Samsung Galaxy Watch Active в сребристо. Те трябва да направят това до 6 октомври, а след това е необходимо да активират устройството, което ще им позволи да се включат в томболата за разпределянето на 2500 часовника.

Активирането на устройството става с поставяне на активна SIM карта за период от поне 5 минути и свързване с интернет. Това е задължително условие, защото ще трябва да се впишете с акаунта си в приложението Samsung Members – ако не сте го ползвали преди или то не е предварително инсталирано, ще трябва да го изтеглите от Google Play.

В срок от 15 дни след покупката в секция "Ползи" (Benefits) на приложението ще се появи банер, който трябва да се избере, и след това да се попълнят потребителски данни. Регистрацията трябва да се направи между 1 и 24 октомври, а имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на 25 октомври.

В кампанията участват A1, VIVACOM, Telenor, Technopolis, Techmart, Technomarket, Зора и Samsung Experience Store. Пълните условия са тук.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция