Слушалките Huawei FreeBuds 3 предлагат интересни екстри

Слушалките Huawei FreeBuds 3 предлагат интересни екстри

Заедно с чипсета Kirin 990 днес в Берлин Huawei представи нови безжични слушалки, които предлагат интересна функционалност. Новите FreeBuds 3 приличат много на Apple AirPods, осигуряват 4 часа работа с едно зареждане и ще се предлагат в бяло и черно. Въпреки отворения дизайн на слушалките те са снабдени с технология за активно шумопотискане, което не се среща често при този тип продукти.

Чрез мобилно приложение потребителите ще могат да изберат кои от околните звуци да достигат до тях и кои да бъдат блокирани. Така се блокират до 15dB от нежеланите шумове. Слушалките използват новия чипсет Kirin A1, който е по-малък от Apple H1 в AirPods, а според компанията е първият в света, който поддържа Bluetooth 5.1 и Bluetooth Low Energy 5.1.

Чипът позволява двуканална връзка на слушалките с източника на звук и според Huawei намалява закъснението с 30% до 190ms, а консумацията на енергия е с 50% по-ниска. Слушалките имат кръгъл калъф с допълнителна батерия за до 20 часа на работа, който може да се зарежда и безжично. Продажбите на Huawei FreeBuds 3 ще започнат през октомври, но засега не знаем на каква цена.

Оферти на деня

  • Може да вървят заедно с някой от новите Мате 30, които ще са без 3.5 мм жак за слушалки
    Electronium
  • Няма ли да поддържат HD звук? Поне фирмения HWA кодек?
    tzincbg