Слушалките LG Tone Free вече имат и вариант с ANC

Слушалките LG Tone Free вече имат и вариант с ANC

През юни LG представи напълно безжичните си слушалки Tone Free, които идват със зареждащ кейс с ултравиолетова светлина. Сега корейците анонсираха нов модел слушалки, които изглеждат подобно, но добавят някои новости.

LG HBS-FN7 включват същата кутия за дезинфекция, но вече имат и технология за активно шумопотискане. Всяка слушалка е с три микрофона за наблюдение и ограничаване на звуци. Те са разработени съвместно с Meridian Audio и използват технология за свързване Bluetooth 5.1 с поддръжка на кодеците SBC и AAC.

Кейсът UVnano излъчва ултравиолетова светлина към силиконовите накрайници и мрежестото покритие пред говорителите. По данни на LG по този начин се премахват 99.9% от бактериите E. coli и S. Aureus 2.

Зареждането става през USB Type-C порт, а издръжливостта с включената в кейса батерия е до 15 часа. LG Tone Free FN7 вече са в продажба в Южна Корея с цена 21 900 000 вона (164 евро). Очаква се да са налични и в Европа по-късно през годината.

Източник: Engadget

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Добавени са 2 две допълни нули на вона,а що се отнася до LG, то никога не бих си купил нищо от тях. Намирам техните продукти за некачествени и дори най-големите проблеми на Samsung като с гърмящия note са нищо в сравнение с катастрофите на LG.
    YoungGuy