Слушалките Logitech G335 са леки и цветни

Слушалките Logitech G335 са леки и цветни

Logitech добави нови слушалки в геймърската серия Logitech G, които са с атрактивен дизайн и тежат 240 грама, а според компанията това ги права едни от най-леките в сегмента. Новите Logitech G335 Wired Gaming Headset са с дизайн като на безжичния модел от цветната колекция G733, но са с по-тънък профил и повишен комфорт. Сред особеностите са настройваща се лента за главата, която обира вибрациите и наушници от мек плат, които се напасват към главата на играча.

Logitech G335 са налични в черно и бяло със съответстващи обръщащи се ленти за главата и са част от концепцията за комбиниране с наличните продукти от цветната колекция. Слушалките са съвместими с наличните цветни ленти за глава и забавните покрития за микрофон, което осигурява допълнителни възможности за персонализиране.

Logitech G335 са напълно plug and play, което позволява използване с почти всяка геймърска платформа чрез 3.5 мм аудио жак. Сред техните особености са геймърско качество на звука, вградените контроли, потенциометър за силата на звука върху слушалките и заглушаващ се при повдигане микрофон. Слушалките са сертифицирани и за ползване с Discord. Logitech G335 се очакват на препоръчителна крайна цена 139.99 лв.