Слушалките OnePlus Buds предлагат познат дизайн

Слушалките OnePlus Buds предлагат познат дизайн

Без никаква изненада днес OnePlus представи и своите първи напълно безжични слушалки, за което компанията ни подготвяше през последните дни. Устройството се казва OnePlus Buds и осигурява дизайн, който напомня на Apple AirPods, а по отношение на характеристиките предлага Bluetooth 5.0, 13.4 мм говорители и 7 часа работа с едно зареждане (до 30 часа чрез калъфа за съхранение).

Препоръчани оферти

Слушалките ще се предлагат в черно, сиво и синьо на цена 89 евро от края на този месец. Слушалките поддържат бързо зареждане, но не и безжично, а сред другите им особености са функция за елиминиране на фоновия шум при разговор, но не и подтискане на нежеланите околни звуци при слушане на музика. Слушалките имат ниска латентност, но не поддържат кодек aptX за по-високо качество на звука.

oneplus

Иначе сдвояването им става по-бързо чрез функцията Fast Pair, а потребителите могат да превключват между две сдвоени устройства чрез продължително натискане на слушалките. Те са сертифицирани IPX4 за устойчивост на водни пръски, така че би трябвало да издържат и на пот. Добавена е и поддръжка на Dolby Atmos, но формата им може да не ги направи подходящи за всички уши.

Източник: OnePlus