Смартфонът със сгъваем дисплей се появи в сайта на Samsung

Смартфонът със сгъваем дисплей се появи в сайта на Samsung

От години се носят слухове за появата на смартфон на Samsung със сгъваем дисплей, а от компанията многократно са потвърждавали, че работят по подобен проект. Последните детайли по темата подсказаха, че устройството ще се нарича Galaxy X и може да дебютира на пазара още през следващата година. Междувременно в интернет страницата на Samsung за родината му се появи устройство с продуктов код SM-G888N0, което може би е именно Galaxy X. Същият смартфон вече разполага и със сертификация от Bluetooth SIG. Към момента не е налична никаква друга информация за него, но наскоро корейците патентоваха потребителски интерфейс за смартфон със сгъваем дисплей. Очакванията са, че може би ще видим този модел на изложението CES в Лас Вегас през януари, но дали това е така, ще разберем съвсем скоро.

Източник: Samsung, SamMobile

 • Може, но там, където се сгъва, обикновено там умира първоначално.
  tzincbg
 • Почти всяко второ заглавия "може" ... няма лошо да става трафик там. Според мен все още никой не е пуснал нищо защото софтуерът не е готов.
  abando
 • А защо ще пускат подобно нещо? Аз ли само не схващам идеята тук?
  arakchiev
 • Дааа, явно чакат Win10 на ARM. За книжки, тефтерчета и подобни. (beer) А и всички дружно ни надлъгват за края на тази година ...
  StefiMo
 • :D:D:D Много смешно ми стана четейки всички заглавия.
  Вито