Снимка и вероятни характеристики на Samsung Galaxy S III Mini

Снимка и вероятни характеристики на Samsung Galaxy S III Mini
Samsung потвърди, че утре ще представи по-малка версия на смартфона Galaxy S III, която ще използва 4", а междувременно от Германия идват допълнителни подробности и описание на техническите характеристики на телефона. Те са публикувани от MobileGeeks и засега не е ясно доколко са реални - сайтът споделя, че се обобщава наличната до момента информация. Все пак има и снимка, която, надяваме се, показва реалния външен вид на устройството с номер на модела GT-I8190.

Според сайта все още не е ясно какъв процесор ще се използва, но най-вероятно той ще е двуядрен с честота 1GHz. Не е изключено това да е ST-Ericsson U8420. Споменават се още 4" AMOLED дисплей с резолюция 800 х 480 пиксела, 5МР камера със светкавица, предна камера за видеоразговори, 1GB RAM, 16 GB вградена памет, Bluetooth 4.0 и съвместимост с HSPA мрежи. Устройството би трябвало да използва Android 4.1. Според Елдар Муртазин от Mobile-Review.com устройството ще се продава на цена от 400 евро и ще има едноядрен процесор, което не ни се струва много вероятно, поне за тази цена.

Дали всичко това е вярно, ще разберем утре.

http://mobilegeeks.de/samsung-galaxy-s3-mini-alle-spezifikationen-erstes-foto/

Ново
Междувременно реална снимка на телефона беше публикувана от холандския сайт GSM Helpdesk.

http://www.gsmhelpdesk.nl/read.php?id=7656

  • Остава и цената му да е мини, а не споменатите 400 евро, щото ще е смешно. Ta кой ще го вземе пред SGS 2, Galaxy R или S Advance..:? Наистина малко разочароващи характеристики, въпреки, че 4.1 out of the box е добра новина.
    asenna5