Снимка показва как ще работи модулната система на LG G5

Снимка показва как ще работи модулната система на LG G5

В интернет продължават да се появяват детайли за очаквания в неделя LG G5 и след първите снимки, които ни дадоха ясен поглед към дизайна на телефона, онлайн се появи и кадър, който демонстрира как ще работи системата Magic Slot. Това ще порт, който ще позволява включването на допълнителни аксесоари, които ще осигуряват допълнителна функционалност. Изображението, което беше споделено от Android Authority, не е с особено високо качество, но все пак дава идея как ще работи системата.

По всичко личи, че долната част на телефона ще се отделя, за да се направи място за включване на модулите. Не е ясно какво е предназначението на показания аксесоар, но той изглежда доста обемен и е снабден с бутони с неизвестно предназначение. Не е изключено да служи за добавяне на повече функции към камерата (например бутони за активиране на затвора и управление на приближението или настройките) и увеличава капацитета на батерията, но това са само предположения.

Източник: Android Authority

 • Ще видим както ще представлява, но се надявам да са измислили нещо по-интересно, от тази дръжка за снимане. Като не разбрах за подобно нещо защо ти е този магически порт, не можеш ли да направиш същото с не магическо USB? Както и да е, да не гадаем, ще разберем след 3 дни.
  board
 • Щом ще има и дрон към аксесоарите (yes):S;)
  kan4oto72
 • Все пак са опционални аксесоари и който иска ще може да ги игнорира.
  chilko
 • Допълнителна батерия с бутони и нещо като колелце за превъртане в единия ъгъл?Казали са аксесоари с различна функционалност(някаква разновидност на идеята за модулен телефон) вероятно ще имат такъв с батерия но това е нещо друго(може би проектор).Дизайна на мен нещо не ми допада засега. Разбра се какво е, с малко превод от Гугъл: [Quote]Дръжката, известен като LG Cam Plus (на снимката по-горе, с любезното съдействие на Android Authority), служи множество функции. Освен облекчаване на изключително трудно да се балансира, свързани с провеждане на бръснач-тънък смартфон от неговите краища, когато правите снимки, тя осигурява хардуерни бутони за често използвани функции като освобождаване на затвора, мащабиране, и флаш превключване. Нещо повече, той включва собствена допълнителна 1100mAh батерия, която служи за допълване на родния, заменяем пакет на телефона.[/Quote]
  AVKansazov
 • С голям интерес очаквам презентациите на LG и Samsung, още няколко дни останаха и ще разберем всичко.
  board
 • Със сигурност не е израстък, защото: [Quote][B]По всичко личи, че долната част на телефона ще се отделя[/B], за да се направи място за включване на модулите. [B]Не е ясно какво е предназначението на показания аксесоар[/B], но той изглежда доста обемен и е снабден с бутони с неизвестно предназначение.[/Quote] Снимката ни показва аксесоар с неясно предназначение, но според мен това е някаква допълнителна батерия, която увеличава енергийния капацитет на телефона. Което пък ме навежда на мисълта, че дисплея и наблъскания софт, ще са като ламя за ток, а новия по-мощен процесор всъщност, ще скапва яко батерията. Лично на мен дизайна ми харесва от това, което съм виждал на снимки, но нека не избързваме. Никога LG не са имали грозен флагман, едва ли сега, ще се изложат.(yes)
  Ванката
 • Ти ползва една две седмици телефона и вече имаш мнение. :D
  Вито
 • За съжаление се оказва истина... LG се изложиха тотално...
  abando
 • Със сигурност няма да е израстък. Явно снимката е някаква фалшива.
  milenski73