Снимка показва приликата на HTC One M10 с One A9

Премиерата на HTC One M10 най-вероятно ще е през март, но благодарение на Ивън Блас (@evleaks) вече имаме възможност да видим как ще изглежда устройството. Определено не сме изненадани от видяното, защото Блас вече подсказа, че модела с кодово име Perfume ще има голяма прилика с One A9 и точно това няма как да ни убегне в кадъра. Снимката показва телефон със заоблен дизайн, който няма предни високоговорители, но е снабден с овален скенер за пръстови отпечатъци и с голяма предна камера, за която се твърди, че ще има система за оптична стабилизация.

Наскоро Блас сподели повече детайли за смартфона. Според него ще ползва Android 6.0.1 с интерфейс Sense 8.0 и ще предложи 5.1” AMOLED дисплей с резолюция 1440 x 2560 пиксела. Другите характеристики включват чипсет Snapdragon 820, 4GB RAM и 32GB свободна вградена памет, която ще може да бъде увеличена чрез microSD слот. Смартфонът ще има и подобрена камера, която отново ще включва технологията UltraPixel, но този път резолюцията й ще е увеличена до 12МР, а освен това ще е допълнена от система за лазерно фокусиране.

  • Въпрос на предпочитания. Аз си настройвам телефона с възможно най-дискретния рингтон. Не виждам никакъв смисъл от стерео звук на говорителя. Същото е и за дизайна. За мен това е най-готиния. Според мен HTC заслужават по-добри резултати.Вероятно трябва да коригират ценовата си политика, подобно на LG.
    buttman
  • Нама лошо щом дизайна е готин. Да кофти е че са махнали стерео говорителите за сметка на тъпия сензор за отпечатък .
    sgs_maniak