Снимка потвърждава, че Galaxy Note7 ще има скенер за ириси

Снимка потвърждава, че Galaxy Note7 ще има скенер за ириси

Един от най-упоритите слухове за очаквания в началото на август фаблет Galaxy Note7 твърди, че устройството ще има подобрени възможности за биометрична автентификация и по-точно ще е снабдено със сензор за ириси. Досега нямаше конкретно доказателство за подкрепа на това твърдение, но такова се появи от сайта Android Authority, който и показва снимка на предния панел на смартфона. Директно сравнение с предния панел на Galaxy Note5 разкрива наличието на допълнителни отвори за разполагането на необходимите инфрачервени сензор и камера, а освен това потвърждава информацията, че Galaxy Note7 ще има двустранно извит дисплей с диагонал 5,8”. Друга промяна е свързана с премахване на логото на Samsung от предния панел.

Препоръчани оферти

Източник: Android Authority

 • Очертава се като изключителен телефон. (yes) Ако се окаже много по добър от 7 edge ще трябва да го продам и да си го купя този. Да видим. Кога се очаква на пазара?
  apolon25
 • Следващият ми смарт(woo)
  Holon
 • [Quote]Да видим ще се сетиш ли [/Quote] Мдам: Защото след като ти събраха отпечатъците, сега имат нужда и от ирисите на всички, за да си допълнят базата. Пък и звучи фешън.
  PoceH_BS
 • Кое е умиращо? :D Май не знаеш защо са предпочели скенера на ириса вместо прословутия пръстов отпечатък. Да видим ще се сетиш ли
  abando
 • Е, то какво има да се "копира" от "умиращи" компании, освен, "умиращи практики", както се казва - прав им път... и лека им пръст... :D:D:D п.п. За да не съм "голословен" - [Quote]LeEco Le Max 2 с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск [/Quote] Нека ги "стигнат" китайците... (woo)(woo)
  PoceH_BS