Снимки и видео на Huawei Ascend Mate с 6.1" 1080p дисплей

Снимки и видео на Huawei Ascend Mate с 6.1
Ако трябва да съдим по първите дни на 2013, през следващата година ще трябва да се борим с все по-големи мобилни телефони. По време на изложението CES 2013 през януари очакваме да се състои премиерата на смартфона Huawei Ascend Mate, който работи с Android и разполага с впечатляващ 6.1" дисплей с резолюция 1080p. Компанията очевидно няма търпение да ни срещне с устройството и един от нейните мениджъри вече е започнал да го демонстрира в китайски магазин. По-ранни слухове твърдят, че Ascend Mate ще има четириядрен процесор HiSilicon K3V3 с честота 1.8GHz и батерия с капацитет 4000 mAh. Очаква се смартфона да е с дебелина 9.9 мм и да струва около 3000 юана (365 евро).

Повече снимки може да видите тук:
http://www.engadget.com/2012/12/23/huawei-ascend-mate-tease/

 • Дисплея ще е точна големина според мен а моите ръце са с нормална големина :) Всеки, който не е държал някои от първите два Note си мисли \"не мамка му 5\" са твърде много\". После като ползва някои от двата модела за 2-3 седмици и 5.5\" дисплей почва да му се струва малък и иска още :)
  vinse
 • Не знам вие как мислите ама аз мисля, че вече прекалиха
  GSMaster
 • Това си е таблет направо, няма лошо, аз предпочитам ако е голям телефон да е Ноте серията на Самсунг.(whistle)(yes)
  Beчния
 • А сега разбирам, явно ти обичаш да държиш големи неща в твоите ръце!:D
  Ванката
 • На едни - голям, на други е точно. Пътници си има за всеки влак. На който не му харесва да не го купува. На мен серията Note ми стана любима и с нетърпение чакам 3-ката. Просто има хора, които не са свикнали да държат в ръцете си нещо по-голямо от 4 инча :D
  drkalo
 • Няка да дойде в Европа на цена от 365 евро, пък да видим дали няма се купува (whistle)
  Wishmak3r
 • Хахахахаа!!! Това са вече телевизори :) Няма по неудобно нещо от голям дисплей! Нали затова има таблети! 4\" максимум за телефон,10\" за таблет,50\" за телевизор :)
  dellos
 • Много голям дисплей..прекаляват вече8)
  E_R_A_S_E_R