Снимки на HTC One X+

Снимки на HTC One X+
Все още очакваме официалната премиера на HTC One X+, но снимки на устройството вече се появиха в интернет. Те потвърждават предишната информация, че става дума за вариант на One X, който има същия дизайн на корпуса, но използва процесор с по-висока тактова честота и се предлага с повече вградена памет. Първите кадри идват от източник на сайта Pocket-lint и показват телефона в черен цвят с червени акценти, част от които е и логото на Beats Audio. Междувременно източник на GSM Arena осигурява снимка от продуктовия каталог на британския оператор O2, който потвърждава данните, че моделът ще има 64GB вградена памет, процесор с честота 1,7GHz и 8МР камера и ще се продава с Android 4.1. Цената от O2 без подписване на договор е 479.99 паунда, но се очакват и предложения с абонамент.

По отношение на техническите характеристики досегашната информация беше за 4,7" дисплей с HD резолюция, поликарбонатен корпус, четириядрен процесор Tegra 3+ AP36 на 1.6GHz (или 1.7GHz в едноядрен режим) и 1GB RAM. Очакванията са, че батерията ще е с капацитет 1800 mAh. Като се имат предвид новите снимки и информацията в каталога, премиерата на смартфона вероятно е съвсем близо.

http://www.pocket-lint.com/news/47753/htc-one-x-plus-pictures-exclusive

 • Тва с процесора вярно е малко тъпичко. Зор да са първи на бенчмарковете. Иначе за повечето памет - евала! Но батерийката вярно си иска сериозен ъпгрейд. Жалко... мислех да сменям One X-а, но само заради някви си бенчмаркови ъпгрейдчета не бих го направил.
  athom
 • Батерията на ОNE X е много много зле ..!!!!
  sparxxx
 • точно заради lte поддръжката най-вероятно ще е само за определени страни където има такива мрежи.
  chilko
 • Има една "малка" разлика с One X , че поддържа LTE s 4 ядрен Tegra 3 ..... а за някои това е от значение :)
  Lu4o83
 • И тези са се взели за Apple - мислят, че всички клиенти са такива будали и ще си купуват наново същия телефон.(whistle)
  mkpetrov