Снимки на HTC Sense 4.0 от ROM файла за HTC Endeavor

Снимки на HTC Sense 4.0 от ROM файла за HTC Endeavor
Новата версия на интерфейса HTC Sense вече крие все по-малко тайни, след като онлайн се появи първият тестов ROM файл за смартфона HTC Endeavor. Ентусиастите вече се впуснаха в изследване на софтуера и са готови да ни покажат подробна галерия с изображения от софтуера на следващото поколение смартфони с Android Ice Cream Sandwich на тайванската компания, които ще видим на мобилния конгрес. До голяма степен Sense 4.0 прилича на предшествениците си, но определено е по-изчистен във визуално отношение, а употребата на 3D елементи е намалена за сметка на по-опростен изглед.

Променена е и лентата в долната част на екрана, която вече помества връзки към избрани приложения, подобно на стандартния й вид в Android. В допълнение, интерфейсът може да работи и в хоризонтална ориентация. От ROM файла става ясно, че телефонът ще включва Beats Audio и поддръжка за технологията NFC.

http://www.androidcentral.com/htc-endeavour-ruu-has-treasure-trove-sense-40-screen-shots

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • И на мен айфон никога не ми е харесвал, но никога не съм тръгнал да обиждам модела или неговите собственици и фенове!!! Такива изказвания от сорта на шитня, глупаци, малаумници и т.н.т. са недопустими!!!
    Ванката
  • щото не го е ползвал за това ;)
    TURL
  • А можеш ли да се аргументираш защо Ноут да е "шитня"?(angry)
    Ванката
  • Да, нали това е целта на форумите - изразяване на лично мнение. Не виждам защо като на някой не му харесва мнението на друг започва да обижда... :(
    TheNextOne
  • Аааааааа,дойдехме си на думата,че ако не си пазиш телефона няма значение от какво е направен пак ще го съсипеш!Ела да видиш моето пластмасово Галакси,че няма нито една драскотина,а вече го ползвам гоидина и нещо!А това,че като го хванеш в ръка и имаш чуството,че е евтин,си е твое лично мнение!Аз па като хвана телефон на Хтц имам чуството,че е евтин!Просто имат супер грозен дизайн,на нищо не приличат техните телефони!
    t1ri
  • [Quote]Евтина ти е ку*ата кратуна дето я носиш на раменете си,а не пластмасата дето я използват Самсунг за направата на телефоните си!То па бива бива простотия,наш ганьо само едно си знае,че Самсунг си правеши телефоните от пластмаса а хтц от алъминий!Кво го повтаряте само това бе?Искаш ли да ти покажа телефон с алуминиев панел да видиш как се е издрал целия?Ама щи го бия от кратуната след това!Ти нямаш усет щом казваш,че телефон от рода на Галакси С2 като го хванеш в ръка имаш усещането за нещо евтино!Евтини са ти простоватите клиширани мнения! [/Quote] Ползвам телефон с алуминиев панел от 2 години и има 1-2 почти незабележими драскотини. Всичко зависи от това как се грижиш за телефона си.
    TheNextOne
  • [Quote]Note е шитня[/Quote] Сигурен ли си, че си ползвал Ноут да говориш такива неща? По най дървен дизайн само Моторола водеха ХТЦ, но и те се оправиха с Рейзър вече! От ХТЦ само Сензацията става.
    Ванката
  • Евтина ти е ку*ата кратуна дето я носиш на раменете си,а не пластмасата дето я използват Самсунг за направата на телефоните си!То па бива бива простотия,наш ганьо само едно си знае,че Самсунг си правеши телефоните от пластмаса а хтц от алъминий!Кво го повтаряте само това бе?Искаш ли да ти покажа телефон с алуминиев панел да видиш как се е издрал целия?Ама щи го бия от кратуната след това!Ти нямаш усет щом казваш,че телефон от рода на Галакси С2 като го хванеш в ръка имаш усещането за нещо евтино!Евтини са ти простоватите клиширани мнения!
    t1ri
  • [Quote]Това е малко крайно изказване. Едва ли има телефон от HTC, който да е виден победител в борбата със Samsung.[/Quote] На характеристики HTC не са най-добрите, но като изработка и user experience нямат равни. Просто като вземеш техен телефон в ръка си личи, че е изработен качествено, докато на Самсунг Галакситата пластмасата им създава евтино усещане. Също така HTC изпипват повече интерфейса - eто го Крейзи има Ноут, а пък иска Сенс интерфейс. ;) Най-добре ще е телефон с характеристиките на Самсунг, изработка и интерфейс на HTC и дизайн на Аpple. :) (малко офтопик)
    TheNextOne
  • Това е малко крайно изказване. Едва ли има телефон от HTC, който да е виден победител в борбата със Samsung.
    keyone
  • Note е шитня. Казва ти го човек който е ползвал всичко което изброи, плюс тва което ти е на аватара. И понеже е шитня нотето си взех таблета 10.1 и сега чакам 11 инчовият им.
    edin
  • Въпрос на вкус. ;)
    TheNextOne
  • Няма сензация която да се сравни с Note :) Казва ти го човек който е ползвал, HTC Touch HD, HD2, Desire HD, Sensation (за малко)....
    Crazy Heart
  • Няма свестен порт за Галакси С, ти искаш за Ноут.. :D Нали затова е [B]HTC[/B] Sense - ако го искаш толкова купи си една Сензация или чакай за Endeavor. :)
    TheNextOne
  • някой ще ми каже ли, дали има порт на HTC Sense за Galaxy Note :)
    Crazy Heart