Снимки на калъфи за Galaxy S IV

Снимки на калъфи за Galaxy S IV
Премиерата на Galaxy S IV е следващата седмица, но ние вече знаем доста за телефона. Виждали сме дори снимки на интерфейса, и то неведнъж. Сега пък MobileGeeks публикува снимки на поне един от калъфите, които китайски компании подготвят за смартфона Galaxy S IV. Те, както знаем от опит, могат да потвърдят поне отчасти информацията, която вече е известна, за дизайна и размерите на устройствата.

Червено-оранжевият калъф на снимката е за Galaxy S III и присъства, за да покаже по-добре каква ще е разликата с дизайна на сегашния телефон. Както се вижда, изглежда, че Galaxy S IV ще е по-ъгловат, но пък ще е почти толкова висок и малко по-широк от настоящия модел. Изглежда, че ще запази конфигурацията на задния панел, и по-точно разположението на камерата, светкавицата и високоговорителя. Според информация от производителя той е получил размерите от Foxconn.

http://www.mobilegeeks.com/samsung-galaxy-s4-case-china-hands-cebit-2013-video/

 • Защо им обръщаш внимание? Не виждаш ли, че повечето хора, които пишат такива неща въобще не са се докосвали до тези устройства. Ти и аз сме притежатели на С3 аз от скоро и на Ноут 2, и знаеш много добре, че големината на дисплея не е никакъв проблем а цветовете са им уникални. Навсякъде повтарят едно и също за пластмасата, колко били некачествено изработени \"експертите\" ама моите от С2 до Ноут 2 нито са се люпили, нито са се драскали или пък напукали! Не им ли писва на тия хора да повтарят, като развалени грамофони едни и същи неща? Ми като не ви харесват нещата на Самсунг не ги взимайте, купувайте си бъгавите HTC-та с алуминиев корпус и \"перфектната\" поддръжка и после по сервизите или пък перфектните и \"иновативн\" айфони!
  Ванката
 • И защо пускаш такава тема? Отиваш тука http://www.mobilebulgaria.com/news/26333/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD и започваш да коментираш как ще чакаш с нетърпение да излезе телефона, защото ти отговаря на желенията за размер, абонираш се за RSS и ставаш щастлив от живота :D Не се бутай при големите...дисплеи :D
  kiroo
 • Макар все още да не е представен Galaxy S4, вече са ясни някои неща от външният вид. За мен лично е отлично това, че са успели да поберат по-големият дисплей в сравнително малък корпус (съразмерен с този на S3). За съжаление обаче има и някои огромни недостатъци, поне за мен. Първият е отказа на Самсунг да използва по-добри материали от пластмаса. Да, ясно е, че е доста по-трудно да се изработи разглобяем корпус от метал или стъкло, но все пак, тук говорим за флагмана на компанията. Можеше поне за него да се постараят повече. Четох разни статии за това как от Самсунг твърдят, че пласмасата била по-добра заради удъроустойчивостта и. Да, вероятно е така и все пак, всичките ми познати (предимно от женски пол), които си изпуснаха S3 - ките, им строшиха дисплея, а не задния капак. Втори огромен минус е говорителя. Повечето хора, както и аз, си държат телефоните в джоба с дисплея навътре. В такъв случай, при позвъняване, задният говорител дава добър звук. Проблем е обаче при гледането, или по-скоро слушането на мултимедия. Когато си пуснеш клипче и се чува някакъв моно звук от незнам си къде, който направо не можеш да свържеш с това, което гледаш.
  stefanicio
 • Добре, че има такива \"истински разбирачи\" като теб, които да ми отворят очите... П.С. Припомни си пунктуационните правила в българския език. :)
  TiriT
 • Поредния \"разбирач\" който не е работил с такъв размер телефон но изразява категорично мнение. Ако това ти е голямо какво ще кажеш за note 2 и притежателите му?
  AVKansazov
 • аз съм sony xperia T 4.55 in4a и ми се стрива вече супер малък, ще изчакам да видя какво ще представлява samsung note 3 и ако е 5,9 си там да си го взема, обаче ако е над 6 ще е прекалено, а относно S4 смятам че samsung са се справили доста добре няма ги гадните заоблени ръбове като съпунерка S3 и ще вкарат 5` в малко по-широк и малко по-къс корпус (yes)
  Deo777