Снимки на Nokia N5, показват интерфейса на Symbian Belle

Снимки на Nokia N5, показват интерфейса на Symbian Belle
Засилената секретност около продуктовите планове на Nokia, изглежда, все още може да бъде заобиколена и това доказват появилите си онлайн снимки на нов телефон на компанията. Според информацията той ще носи името N5 и вероятно ще е бюджетно решение в N-серията на компанията. Не е изключено да има 3,2" екран, а от снимките разбираме и че ще разполага с 5МР камера с LED светкавица. Източникът на снимките твърди, че се задават и модели с имена N6 и N7, които подсказват, че те ще са в по-висок ценови клас, но като цяло предполагаме, че става дума за модели, които ще заменят сегашните модели със сензорни екрани на Nokia и платформата S60 5th Edition.

Интересно е, че на снимките се вижда следващият ъпдейт на Symbian, който вероятно ще дойде след Symbian Anna и за който се предполага, че носи името Belle. Кадрите показват новия дизайн на менюто, както и обновения основен екран, който ще може да работи с уиджети с произволен размер.

http://excellular.co.za/index.php?main_page=page&id=4

Ново
Според неофициална информация, става дума за модел познат като Nokia 600, който използва процесор с тактова честота 1GHz и има NFC чип. Изглежда това ще е стандартния процесор за смартфоните със Symbian от следващото поколение на Nokia.

http://www.symbiantweet.com/nokia-600-running-symbian-belle-1ghz-arm-powered-nfc-enabled-device-leaked