Снимки на задния панел на Samsung Galaxy A52 показват познат дизайн

Снимки на задния панел на Samsung Galaxy A52 показват познат дизайн

Очакваме скоро Samsung да представи наследника на популярния Galaxy A51, Galaxy A52, а междувременно 91mobiles споделят снимки на задния панел на устройството. От тях получаваме потвърждение за наличието на секция с четворна основна камера, позиционирана в горния ляв ъгъл на гърба.

Препоръчани оферти

Освен това ще са налични жак за слушалки и USB Type-C порт, които са отдолу на корпуса. Отдясно са поставени хардуерните бутони за управление на силата на звука и за включване. Устройството изглежда ще запази лъскавото покритие на задния панел, като той ще е пластмасов. Липсата на четец на отпечатъци подсказва, че той ще е вграден под екрана.

Според слуховете Galaxy A52 ще предложи AMOLED екран с диагонал 6.5 инча и резолюция Full HD+. 5G вариантът може да използва чипсет Snapdragon 750G, а 4G версията, Snapdragon 720G. Очаква се да са налични 6GB RAM и поне 128GB памет за файлове.

Основната камера най-вероятно ще включва 64MP сензор, сензор с ултраширокоъгълен обектив, за дълбочина и за макроснимки. Очакваните цени са около 499 долара.

Източник: 91mobiles

  • Ще бъде МНОГО добре, ако има 5G и 4G версии ...
    Kuzmanow