Снимки показват предполагаемия Motorola Nio

Снимки показват предполагаемия Motorola Nio

Очакваме тази година Motorola да представи нов смартфон във високия клас, като според слуховете той е с кодовото име Nio. Устройството може да дебютира още през настоящото тримесечие.

Сега благодарение на @NilsAhrDE разполагаме и с предполагаеми реални снимки на този телефон. Предната част на устройството включва екран с два отвора за селфи камерата. Виждаме Motorola Nio в цвят Sky, но се очаква и в друг вариант наречен Beryl.

Motorola Nio има плосък дисплей с тънки странични рамки с изключение на брадичката, която е по-широка. Хардуерните бутони за управление на силата на звука и включване, в който е вграден четец на отпечатъци, са отдясно на корпуса. Отляво има друг бутон, който най-вероятно е за активиране на Google Assistant.

Смартфонът ще има четворна основна камера с 64MP сензор OmniVision OV64B и технология Audio Zoom. Освен това ще са налични 16MP сензор OmniVision OV16A10 с ултраширокоъгълен обектив и 2MP сензор OmniVision OV02B1B за боке ефекти.

Наличните досега данни сочат, че Nio ще има 6.7-ичнов екран с резолюция Full HD+ и честота на опресняване 105 херца. В основата му може да видим чипсет Snapdragon 865 в комбинация с до 12GB RAM, 256GB памет за файлове и батерия с капацитет 5000 mAh.

Източници: Voice, 91mobiles