Снимки показват в детайли Pixel 5

Снимки показват в детайли Pixel 5

Тази есен очакваме Google да представи наследник на смартфона Pixel 4 и съвсем логично той ще се казва Pixel 5. Компанията потвърди това наскоро при представянето на Pixel 4a, а междувременно получаваме възможност да видим как ще изглежда устройството. Това става благодарение на серия рендъри, които са създадени на базата на CAD чертежи на смартфона, и са осигурени от @OnLeaks за сайта PriceBaba.

Снимките не са изненадващи и показват телефон, който прилича много на Pixel 4a. Виждаме дисплей с отвор за селфи камерата, поставен на гърба сензор за отпечатъци и квадратна зона за основната камера, в която вероятно има два сензора. Според OnLeaks Pixel 5 ще е с дисплей 5.7-5.8", но други източници твърдят друго.

Android Central пише, че Pixel 5 ще има 6" 90Hz OLED дисплей, но подобно на Pixel 4a 5G ще ползва чипсет Snapdragon 765G. Според изданието ще видим още двойна основна камера със стандартна и ултраширокоъгълна камера, значително по-голяма от Pixel 4 батерия и безжично зареждане при 15 вата плюс опция за реверсивно при 5 вата. Очакваме още 8GB RAM, 128GB памет за файлове.

Източник: PriceBaba

Вземи Google Pixel 4a, 128GB + 6GB RAM от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Препоръчани оферти