Снимки разкриват OnePlus 8 Lite

Догодина може да се отбележи завръщането на OnePlus при телефоните от средния ценови сегмент. Това се подсказва от появата на рендъри, за които се твърди, че показват модел на име OnePlus 8 Lite. Изображенията са създадени по CAD чертежи за производителите на аксесоари и разкриват устройство с плосък дисплей и центриран отвор за селфи камерата. Забелязват се и прилики в дизайна и с OnePlus 8/8 Pro, чиито рендъри се появиха преди няколко седмици.

Препоръчани оферти

Основната камера е поставена в по-широка зона, която е изместена към левия ъгъл на задния панел, а това напомня много на дизайна на серията Galaxy S11, която ще има подобно оформление. Според информацията OnePlus 8 Lite има двойна основна камера с 3D ToF сензор, а сред другите детайли откриваме и 6.4/6.5" OLED дисплей, който може да предложи опресняване при 90Hz, но това е предположение.

Моделът има USB-C порт, но вероятно ще е лишен от жак за слушалки, защото такъв не се вижда на рендърите. Засега не знаем какви ще са основните характеристики на OnePlus 8 Lite, но може да се предположи, че ще включва по-скромен чипсет на Qualcomm и по-малко памет от флагманските модели на компанията. Тук е мястото да напомним, че последното устройство от среден клас на компанията беше OnePlus X през далечната 2015.

Източник: 91mobiles