Ето и официални снимки на Samsung Galaxy A51

На 12 декември Samsung най-вероятно ще представи наследник на един от най-популярните си смартфони през тази година - Galaxy A50. Вече знаем, че новото устройство ще се казва Galaxy A51, а според досегашните слухове ще предложи интересни подобрения, които отново ще спечелят вниманието на потребителите. Дни преди очакваната премиера от SamMobile идват няколко официални снимки на телефона.

Препоръчани оферти

Кадрите разкриват цветовете, в които ще бъде наличен смартфонът, а освен това показват, че селфи камерата ще се намира в центриран отвор в горната част на екрана. Тази черта вероятно ще бъде споделена и от другите модели в серията Galaxy A за 2020. Правят впечатление още L-образната основна камера с четири сензора, поставените върху дясната страна бутони за управление на звука и за включване.

 

От сайта потвърждават, че Galaxy A51 ще предложи чипсет Exynos 9611, 4/6GB RAM и 64/128GB памет за файлове. Сред останалите характеристики са 6.5" FHD+ Super AMOLED Infinity-O дисплей с вграден сензор за отпечатъци, 32МР (f/2.2) селфи камера и 4000 mAh батерия с бързо зареждане при 15W. Основната камера ще осигури 48МР (f/2.0) главен сензор, 12МР (f/2.2) с ултраширокоъгълна оптика, 5МР сензор за дълбочина и 5МР (f/2.4) макро камера.

Източник: SamMobile